Referencia

A coaching számomra egy olyan élmény volt, aminek köszönhetően sokkal jobban megismertem saját magam, rávilágított arra milyen erősségekkel rendelkezem, és melyek a javítandó területek az életemben. Pályaválasztási kérdéseimre kerestem a választ, de úgy érzem ennél sokkal többet kaptam, amit utólag is köszönök.
Zsófia (21)

Barbara segített szembenézni önmagammal, segített mélyre ásnom. A kérdéseket magunkkal szemben feltenni is nehéz, nemhogy megválaszolni, főként egy váltás előtt. Nekem sikerült, ezek az »ülések« helyre tettek sok mindent.
Andrea (38) – karrier coaching

Nemrég kezdtem el foglalkozni az önismerettel és azzal, hogy ez számomra mit is jelent. A coaching folyamat sokat segítettek abban, hogy közelebb kerüljek a témához és irányt mutattak, merre induljak el. Úgy gondolom, hogy a life-coaching az élet bármely területén megoldást jelenthet az egyén számára. Segít kibogozni és tisztábban látni egy-egy élethelyzetet.
Anett (23) – life coaching

Prezentációs tréningen vettem részt Barbaránál, mely során rádöbbentett arra, hogy egy ütős prezentációnak nem alapfeltétele a hatalmas önbizalom. Teret biztosított, hogy megismerjem saját magam a bennem rossz emlékeket idéző és félelmet gerjesztő helyzetekben. Állandó objektív visszacsatolással tudatosította bennem az általam észre sem vett pozitív tulajdonságaimat. Hibáimra, egyszerű kritikus megjegyzések helyett, építő, pozitív javaslataival hívta fel a figyelmemet. Az eredmény egy szórakoztató, frappáns, szuverén és őszinte előadás lett, a számomra egyik legnehezebb témáról; önmagamról.
Karola (32)

További Kérdéseim vannak »